Kebijakan Privasi

Kebijakan Statement & auml; tion lan consents

isi
1. entitas adil lan tanggung jawab
2. Ground & auml; Alexa migunani kanggo Processing data
3. Processing data pribadhi
4. Koleksi akses data
5. Cookies & Takeran pirsawan
6. Google Analytics
7. Google-Re / Marketing-Services
8. Facebook Social Plugins
9. Remarketing Facebook
10. newsletter
11. Integrasi saka layanan lan isi saka pihak katelu
12. kedhaftar lan L & hak ouml; riset
13. modifikasi Bear saka Kebijakan Statement & auml; tion

1. entitas adil lan tanggung jawab

Kebijakan Statement iki & auml; tion kl & auml; rt nggunakake pandhu arah babagan jenis, orane katrangan lan tujuan Processing (u.a. survey, Processing lan nggunakake, uga nggayuh idin) data pribadhi ing cadangan kita lan saka situs sing gegandhengan sawijining, Fitur lan isi (hereinafter diarani diarani minangka “tawaran online” utawa “situs web”) ing. Ing Kebijakan Statement & auml; tion ditrapake independen & auml; ngig ing domain digunakake, sistem, th; platform lan Ger & auml (z.B. Desktop utawa Mobile) kang nawarake online kaleksanan nggunakake pandhu arah iku hrt.

Anbieter des Onlineangebotes und die datenschutzrechtlich verantwortliche Stelle ist Olaf Theobald Marketing ( www.otm24.de ), pemilik: Olaf Theobald, Tarnowweg 4, 23909 (hereinafter diarani minangka “panyedhiya”, “kita” utawa “us”). F & uuml; r ing Kontaktm & ouml; kesempatan, monggo waca weton kita

tembung “panganggo” isine kabeh pelanggan lan pengunjung online. Ing istilah digunakake, Panjenengané pirsa z.B. “panganggo” ora gender-ngerti.

2. Ground & auml; Alexa migunani kanggo Processing data

We proses data pribadi pangguna mung netepi kalebu & auml; privasi privasi Gigen miturut dictates ekonomi data- lan abang data. Iki tegese data pangguna mung yen ana ijin legal, utamané yen data kanggo nerjemahake layanan perjanjen kita lan layanan online, utawa. sing dibutuhaké déning hukum utawa diproses ing ngarsane idin.

We ketemu pengaturan, perjanjen lan technical Sicherheitsma & szlig; melu ing gambar sadurunge, kanggo mesthekake, sing aturan saka hukum pangayoman data sing diamati lan kanggo ngidini data diproses marang zuf diwasa utawa forwards & auml; manipulations migunani, mundhut, Numpes & ouml; tion utawa marang akses dening sah wong kanggo SCH nggunakake pandhu arah tzen.

Kasedhiya yen ing Statement & auml Privacy iki; isi tion, Piranti utawa sumber liyane saka panyedhiya (hereinafter diarani diarani minangka “Pihak katelu”) digunakake lan kantor disebut luar negeri, bisa wiwit, sing transfer data ing negara kanggo lungguh ing pihak katelu njupuk Panggonan. The & Uuml; bermittlung data kanggo negara katelu dipunlampahi ing basis saka wewenang kukumipun, a idin saka kedhaftar utawa klausa kontrak tartamtu, hrleisten; keamanan dianggep sah saka data gew & auml.

3. Processing data pribadhi

The data pribadi, saliyane tinulis pandhu arah nggunakake cklich ing privasi panjelasan Bear tion iki nggunakake ngandika, nggunakake pandhu arah f r tujuan ing ngisor iki ing basis saka ijin legal utawa authorizations saka kedhaftar diproses:
– The Zurverf pandhu arah posisi nggunakake sumber, Nglakokaké nggunakake itungan pandhu arah, care, Optimalisasi lan nggayuh Services- kita, Service- lan layanan pengguna;
– Wt & auml; hrleistung layanan customer efektif lan technical support.

We nggunakake pandhu arah bermitteln data pangguna 'kanggo pihak katelu, yen tujuan pandhu arah f nggunakake r tagihan perlu (z.B. menyang layanan pembayaran) utawa nggunakake pandhu arah f tujuan liyane r, yen perlu, kasus, kanggo kewajiban perjanjen kita menyang nggunakake pandhu arah liwat kedhaftar kanggo erf & uuml (z.B. Alamat pesen kanggo supplier).

Nalika ngubungi (dening wangun kontak utawa email) Ing kasunyatan saka pangguna kanggo tujuan proses request lan f & uuml; r cilik, pitakonan tindakake-munggah sing njedhul, disimpen.
data pribadi gel & ouml; dibusak, yen padha nggunakake erf sing nggunakake pandhu arah duwe dawah lan L & ouml; riset ora nalisir kewajiban kanggo ngreksa.

4. Koleksi akses data

We ngumpulake data nggunakake pandhu arah liwat akses kanggo server, kang layanan iki (supaya disebut-server file log). Kanggo ngakses data pindhah & ouml; jeneng ren saka website diundhuh, berkas, Tanggal lan wektu panggilan, Pandhu arah nggunakake jumlah ragene Bert data, nggunakake pandhu arah Message bab pengangkatan sukses, jinis Browser bebarengan karo versi, sistem operasi saka pangguna, URL Referrer (Situs sing dibukak sadurunge), alamat IP lan panyedhiya njaluk.

Kita nggunakake data log karo ora asosiasi karo identitas pangguna utawa penggambaran riwayat liyane sesuai karo pranata kukumipun mung kanggo nggunakake pandhu arah r analisis statistik kanggo tujuan operasi, keamanan lan ngoptimalake tawaran online kita. Nanging, kita cadangan, data protokol Subseq Bear bisa nggunakake pandhu arah nggunakake fen pandhu arah DaytonaPlease, yen ana anggepan cukup saka nggunakake Kabeh saka basis saka bukti-bukti konkrit.

5. Cookies & Takeran pirsawan

Cookie sing Alexa, saka server utawa kita server web pihak katelu ing web browser, nggunakake pandhu arah pengguna disimpen telpon langsung; ditransfer lan ana f & uuml; r lan sp & auml. Swara nggunakake cookie ing pirsawan samaran kedhaftar Takeran ana ing Statement & auml Privacy iki; tion informed.

Ing offline saka situs iki kanggo khusus cookie m & ouml; mirip. Yen pangguna ora m & ouml; Want, cookies disimpen ing komputer, lagi takon kanggo mateni cocog pilihan ing setelan sistem browser Panjenengan. Cookies disimpen k & ouml; bisa ing setelan sistem saka browser gel & ouml; dibusak. Khusus cookie bisa Funktionseinschr & auml; timbal; ONS saka situs iki f & uuml.

Iku M & ouml; kamungkinan, Akeh cookie kanggo online saka nggunakake perusahaan pandhu arah bab sisih Amérika http://www.aboutads.info/choices utawa ing sisih EU http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/ ngatur.

6. Google Analytics

Kita nggunakake Google Analytics, layanan web saka Google Inc. (“Google”) a. Google migunakake cookie. Informasi déning panggunaan pandhu arah cookie babagan nggunakake cadangan dening pangguna sing umum ing server Google ing nggunakake pandhu arah US ditransfer lan disimpen.

Google bakal nggunakake informasi iki ing atas kita, nggunakake cadangan kita dening kedhaftar ngira-ngira, kanggo ngumpulake laporan nggunakake pandhu arah babagan aktivitas & auml; th bebarengan ing nawarake online lan nyediakake panggunaan liyane saka situs iki lan layanan internet related kanggo kita nggunakake navigasi kanggo nyedhiyani babagan. bisa digawe saka profil pengguna pseudonim data diproses kedhaftar; Kene k & OUML.

Kita nggunakake Google Analytics mung karo aktif IP anonymization. iki tegese, alamat IP saka panganggo iku saka Google ing negara anggota saka Europ & auml; GCT; pean Union utawa katelu liyane kanggo nggunakake pandhu arah persetujuan liwat Europ & auml; pean Area Ekonomi gek & uuml. Mung ing ngédap & auml; kasus iku alamat IP lengkap menyang server Google ing nggunakake pandhu arah US ditransfer lan ana gek nggunakake pandhu arah GCT.

Miturut pandhu arah browser nggunakake bermittelte alamat IP panganggo ora bakal karo data Google liyane pandhu arah JOINT nggunakake hrt. Pangguna k & ouml; bisa nggunakake cookie kanthi ngganti setelan saka browser sing kanggo nyegah; kedhaftar k & ouml; bisa makili Swara uga nyegah deteksi data kui dening cookie lan hubungane nggunakake isi Google, uga Processing kasebut data Google, dening fitur lan ing nggunakake pandhu arah link ngisor Download PORTABLE browser plugin lan nginstal: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

kepentingan iklan Kanggo informasi luwih lengkap babagan Google migunakake data, Setelan- lan Widerspruchsm & ouml; kesempatan bisa ditemokaké ing situs saka Google: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/partners (“Google migunakake data nalika sampeyan nggunakake Camping kita partners 'utawa app”), http://www.google.com/policies/technologies/ads (“panggunaan data promosi”), http://www.google.de/settings/ads (“ngatur informasi, Efesus Google, kanggo menehi iklan tampilan”) lan http://www.google.com/ads/preferences (“nemtokake, kang iklan Google nuduhake”).

7. Google-Re / Marketing-Services

Kita nggunakake marketing- lan layanan remarketing (singkat “Google-Marketing-Services”) der Google Inc., 1600 Persawahan Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, (“Google”).

Layanan marketing Google ngidini kita iklan f & uuml; r lan tampilan diangkah ing situs kita, kanggo kedhaftar mung iklan pr & auml; sentieren, ing potensi cocog kapentingan. Yen kedhaftar contone. Show f & uuml; produk r ditampilake, f & uuml; r piyambakipun wiwit kasengsem ing situs liyane, siji ngandika kene saka “Remarketing”. Kanggo sing, nalika nelpon situs kita lan liyane, nuduhake layanan marketing Google aktif, langsung dening Google kode saka Google kaleksanan pandhu arah nggunakake ndadékaké lan disebut menyang situs. (Re)marketing-Tags (kahuripan gambar utawa kode, minangka “Beacons” ditetepake) Integrasi menyang website. Kanthi bantuan sing ing auml & Ger; t saka kedhaftar cookie individu, d.h. disimpen file cilik (Panggonan cookie k & ouml; uga bisa digunakake teknologi padha). Cookie k & ouml; bisa nyetel saka domain beda bisa, antara liya google.com, doubleclick.net, invitemedia.com, admeld.com, googlesyndication.com utawa googleadservices.com. Berkas iki nyatet, dibukak kang situs pangguna, f & uuml; r isi iku interested lan apa nawakake sampun diklik kanggo, Alexa technical babagan sistem browser lan operasi, referring situs, Ngunjungi jam lan informasi liyane ing nggunakake nawarake online. Iku uga alamat IP saka pangguna dijupuk, ngendi kita laporan minangka bagéan saka Google Analytics, sing alamat IP ing States Anggota Europ & auml; pean Union utawa katelu liyane kanggo nggunakake pandhu arah persetujuan liwat Europ & auml; Area Ekonomi pean nggunakake pandhu arah gek GCT lan mung ing ngédap & auml; kasus kabeh cara kanggo server Google ing nggunakake pandhu arah US ditransfer lan ana GEK nggunakake pandhu arah iku RZT. Alamat IP ora karo data pangguna ing nawakake liyane saka Google JOINT pandhu arah nggunakake hrt. Alexa ingkang kasebat k & ouml; uga bisa disambung karo katrangan saka sumber liyane. Yen pangguna salajengipun & szlig; dibukak pungkasan situs liyane, k & ouml; bisa iku miturut kapentingan sawijining, ngarang wong iklan ditampilake.

Data pangguna wis diproses samaran ing layanan Google marketing. D.h. toko Google lan pangolahan contone. ora jeneng utawa alamat email saka panganggo, nanging pangolahan data cocog cookie basis ing profil pangguna pseudonim. D.h. saka perspektif iklan Google sing ora f & uuml; r ngatur lan katampil wong beton dikenali, nanging pandhu arah f nggunakake cookie r-nduwèni, independen & auml; ngig wong sing iki cookie-owner. Iki ora, wis cklich diijini; nalika nggunakake pandhu arah tinulis pengguna Google, kanggo proses data tanpa jeneng samaran iki. dening “DoubleClick” nggunakake pandhu arah diklumpukake bab informasi pengguna wis dikirim menyang Google nggunakake pandhu arah bermittelt lan disimpen ing server Google ing AS.

Kanggo kita nggunakake layanan marketing Google pindhah & ouml; RT inter alia. program iklan online “Google AdWords”. Ing cilik saka Google AdWords, Erh & auml; sembarang iklan AdWords lt liyane “Konversi-Cookie”. Cookies k & ouml; mulane ora bisa nggunakake pandhu arah dilacak liwat situs iklan. Informasi sing diklumpukake dening informasi cookie digunakake kanggo, nggawe iklan r; statistics konversi f & uuml, r mutusaké ranging konversi ingkang f nggunakake pandhu arah. Ing iklan ngerti nomer total pangguna, sing wis diklik ing iklan lan nglajengake menyang diwenehi karo konversi ranging kaca tag. Nanging, padha ora nampa informasi, karo kang kedhaftar Pers & ouml; bisa dikenali Accessories Wah.

We ikatan adhedhasar layanan marketing Google “DoubleClick” Iklan kanggo ibu. DoubleClick migunakake cookie, Google lan situs partner sawijining, manggonke iklan utawa ing basis saka kunjungan saka panganggo ing situs iki. liyane ing erm Internet & ouml; glicht punika.

Kita uga gawé ikatan adhedhasar layanan marketing Google “AdSense” Iklan kanggo ibu. AdSense migunakake cookie, Google lan situs partner sawijining, manggonke iklan utawa ing basis saka kunjungan saka panganggo ing situs iki. liyane ing erm Internet & ouml; glicht punika.

dienggo dening kita layanan marketing Google Liyane “Tag Manager Google”, sing ngijini Analysis Google liyane- dadi Integrasi lan marketing services in website k & ouml; bisa (z.B. “AdWords”, “DoubleClick” utawa “Google Analytics”).

Kanggo informasi luwih lengkap ing nggunakake data kanggo tujuan marketing dening Google, sinau ing & Uuml; bersichtsseite: https://www.google.com/policies/technologies/ads, Statement Privacy & auml; tion saka Google iku ing https://www.google.com/policies/privacy retrievable.

Yen sing obyek kanggo deteksi dening layanan marketing Google m & ouml; Want, k & ouml; bisa setelan sing diwenehake dening Google- nggunakake kesempatan, lan milih-metu M & ouml: http://www.google.com/ads/preferences.

8. Facebook Social Plugins

tawaran online kita migunakake Plugins sosial (“Plugins”) jaringan sosial facebook.com, sing dilakokno dening Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Lake, Dublin 2, Ireland dilakokno (“Facebook”). Plugins sing dikenali dening logo Facebook (iku PUTIH “f” ing kothak biru, istilah “kaya”, “Found & auml; tumiba kula” utawa “jempol”-tandha) utawa karo Kajaba saka “Facebook Social plugin” ditandhani. Daftar lan ndelok saka Facebook Social Plugins bisa viewed kene: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Nalika pangguna telpon fungsi saka situs iki, ing plugin kuwi ngandhut auml & lt;, ngembangaken sawijining Ger & auml; t sambungan langsung karo server Facebook ing. Isi plugin wis auml saka Facebook langsung menyang piranti & t nggunakake pandhu arah bermittelt pangguna lan nyawiji menyang nawarake online. bisa saka data diproses, profil panganggo saka panganggo digawé, njupuk k & OUML. Mulane kita ora impact ing jumlah data, kang mundhak Facebook nggunakake plugin iki ora lan informs pangguna miturut kawruh kita,.

Kanthi nggabungaken ing plugin & auml Erh lt; Alexa Facebook, sing pangguna wis diakses kaca sing cocog ing nawarake online. Yen pangguna wis mlebu menyang Facebook, Facebook bisa nemtokake kanggo ngunjungi akun Facebook kang. Nalika pangguna sesambungan karo Plugins, Contone, ing Kaya Button nang & auml; istilah utawa ninggalake komentar, cocog informasi saka piranti lan auml; t langsung menyang Facebook & uuml; bermittelt lan disimpen. Yen pangguna ora anggota Facebook, ana isih M & ouml; kamungkinan, alamat IP Facebook ing pengalaman lan toko. Miturut Facebook wis disimpen ing Jerman mung alamat IP anonim.

Maksud lan orane katrangan data koleksi lan Processing luwih lan nggunakake data kanthi Facebook sarta diesbez nggunakake pandhu arah mirip hak lan Einstellungsm & ouml; kesempatan kanggo nglindhungi privasi & auml; re pangguna, k & ouml; bisa deleng iki privasi Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Yen pangguna wis anggota Facebook lan ora m & woh-wohan ouml, sing Facebook pandhu arah nggunakake babagan penawaran nggunakake pandhu arah data online iki liwat ngumpulake wong, lan karo kang disimpen ing data anggota Facebook verkn nggunakake pandhu arah pft, kudu metu sadurunge nggunakake tawaran online kita ing Facebook lan cookie l & ouml; aturan. setelan lan contradictions panggunaan liyane pandhu arah che kanggo nggunakake data f & uuml; tujuan r iklan, ana ing Facebook setelan profil m & ouml; mirip: https://www.facebook.com/settings?tab=ads utawa nggunakake pandhu arah bab sisih Amérika http://www.aboutads.info/choices/ utawa ing sisih EU http://www.youronlinechoices.com/. Setelan platform- & auml; ngig, d.h. lagi nggunakake pandhu arah f kabeh piranti r & auml; te, kayata komputer desktop utawa piranti seluler & auml; te nggunakake pandhu arah dijupuk saka.

9. Remarketing Facebook

dikenal ing nawarake online kita. “Facebook-piksel” jaringan sosial Facebook, sing dilakokno dening Facebook, Inc., 1 hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, utawa. yen auml ing EU menyang &; sing SSIG, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Lake, Dublin 2, Ireland dilakokno (“Facebook”), digunakake. Kanthi bantuan saka Facebook-piksel punika Facebook m & ouml; mirip, pengunjung saka sawetara kita minangka klompok target f & uuml; r tampilan iklan, dadi-disebut. “Facebook-Ads” kanggo nemtokake. Antarane, kita nggunakake piksel Facebook, sing disambungake liwat Ads Facebook kita mung kanggo Facebook kedhaftar nampilake, sing wis ditampilake kapentingan ing layanan Internet. The HOT t, nggunakake Facebook -Pixels m & ouml; kita Arep nggawe manawa, sing Ads Facebook kita cocog karo kapentingan potensial saka kedhaftar lan ora Bel & auml; tumindak stigend. Kanthi bantuan saka piksel Facebook k & ouml; kita bisa luwih efektifitas saka risèt statistik lan tilak pasar Facebook iklan pandhu arah f nggunakake r, ngendi kita bisa ndeleng apa pangguna sawise ngeklik wis redirected menyang iklan Facebook ing situs kita.

Facebook-piksel kalebu nalika ngakses situs web kita langsung dening Facebook lan k & ouml; bisa ing piranti & auml; t sing dadi-disebut. cookie, d.h. nyimpen file cilik. Yen sampeyan salajengipun szlig kanggo &; pungkasan log menyang Facebook utawa ngunjungi nalika mlebu ing Facebook, riko saka sawetara kita wis nyatet ing profil. Navigasi nggunakake bab data diklumpukake f & uuml; r kenal kita, Supaya menehi kita ora R & uuml; nggunakake ckschl pandhu arah Referensi ing identitas & auml t kedhaftar. Nanging, data saka Facebook disimpen lan diproses, supaya sambungan menyang pamilike pengguna profil m & ouml; wis disempurnakaké. Processing data dening Facebook, digawe ing babak saka data Facebook kang nggunakake Kebijakan. Patut, sampeyan njaluk informasi luwih lengkap babagan cara piksel remarketing, lan umume kanggo makili Ads Facebook, ing privasi panggunaan data Facebook: https://www.facebook.com/policy.php.

Sampeyan k & ouml; bisa mbantah deteksi dening Facebook-piksel lan nggunakake data kanggo presentation saka Ads Facebook. Kanggo iki pungkasan, k & ouml; Sampeyan bisa nelpon kaca Facebook diwarah lan ana eloni petunjuk ing setelan, iklan basis Panggunan: https://www.facebook.com/settings?tab=ads utawa navigasi kosokwangsul nggunakake babagan sisih Amérika http://www.aboutads.info/choices/ utawa ing sisih EU http://www.youronlinechoices.com/ diterangno & auml; ren. Setelan platform- & auml; ngig, d.h. lagi nggunakake pandhu arah f kabeh piranti r & auml; te, kayata komputer desktop utawa piranti seluler & auml; te nggunakake pandhu arah dijupuk saka.

10. newsletter

Kanthi pandhuan ing ngisor iki KL & auml; kita ren sampeyan nggunakake pandhu arah bab isi newsletter kita uga gratis, kapal- lan cara evaluasi statistik uga tengen mréntahaké kanggo. Miturut lengganan kanggo newsletter kita, diterangno & auml; ren setuju karo reception lan cara diterangake.

Isi newsletter: We ngirim buletin, E-layang lan kabar elektronik karo informasi iklan (Dipuntedahaken “newsletter”) mung kanthi idin saka SINGER panrima utawa ijin legal. isi sing paraphrased kajaba khusus minangka bagéan saka langganan Newsletter ing, lagi nggunakake pandhu arah f r pengguna idin ma ROAD geblich. Ing & Uuml; brigen newsletter kita ngandhut informasi iki: produk kita, nawakake, Tumindak lan perusahaan kita.

Double milih ing lan logging: Situs kanggo newsletter kita njupuk Panggonan ing supaya disebut-. Pindho milih ing-Verfahren. D.h. Sampeyan nampa sawise Pendhaftaran email, sing paling apik & auml; dijaluk Pendhaftaran actuation. Iki Best & auml; actuation perlu, supaya ora bisa log karo alamat manca e-mail. The pandhaftaran newsletter sing mlebu, kanggo proses mlebu ing sesuai karo syarat legal mbuktekaken k & ouml; bisa. Iki kalebu, & ouml; panyimpenan rt Diverifikasi- lan Best & auml; actuation wektu kedadeyan, lan alamat IP. owah-owahan ing panyedhiya kapal disimpen data mlebu, sarta & Auml dadi.

layanan Shipping: Ing warta saka newsletter kanthi “” (hereinafter diarani minangka “layanan Shipping”). Kawicaksanan privasi tenun k & ouml; sampeyan bisa ndeleng kene: .

Alamat email saka newsletter Sea SINGER kita, uga sing luwih, Data kasebut ing babak saka cathetan iki, sing disimpen ing server saka tenun ing. Panyedhiya layanan kapal migunakake informasi iki kanggo warta lan kanggo ngira-ngira newsletter ing kita atas. Salajengipun, layanan delivery bisa digunakake kanggo ngoptimalake utawa nambah layanan dhewe manut dhewe, data iki, z.B. kanggo Optimization technical pangiriman lan presentation saka newsletter utawa f & uuml; r tujuan ekonomi, kanggo nemtokake saka kang L & auml; ngganti panrima Bear teka nger. nanging ora nger, panyedhiya layanan kapal nggunakake data saka kita newsletter Sea & auml, iki kanggo nulis piyambak utawa kanggo pihak katelu.

Diverifikasi: Kanggo f & uuml; r newsletter kanggo ndhaftar, iku cukup, yen nyedhiyani alamat e-mail panjenengan.

survey statistik lan analisis – Ing buletin ngemot supaya disebut-. “web-sorot”, d.h. Berkas pixelgro ROAD, nalika & Ouml; wis njupuk saka server mbukak newsletter saka tenun ing. Minangka bagéan saka pengangkatan iki sing pisanan & auml; waxed informasi technical, minangka informasi bab browser lan sistem, diklumpukake uga alamat IP lan wektu panggilan. Iki informasi kanggo asil dandan technical saka layanan basis data technical utawa kelompok target lan Sifat maca sing dening kang panggonan polling (kang bisa ditemtokake nggunakake alamat IP) utawa akses kaping digunakake. Antarane survey statistik pindhah & ouml; uga RT nemokake, apa newsletter ge & ouml; kabuka, nalika padha ge & ouml; kabuka lan kang pranala sing diklik. Informasi iki k & ouml; sing diutus Ngern; bisa GREEN technical Senajan panrima individu & Newsletter ligan auml. Nanging, iku ora kepinginan kita, utawa saka tenun ing, kanggo mirsani individu kedhaftar. Ing evaluasi teluk marang luwih kanggo, kanggo ngirim kanggo ngenali Sifat maca saka kita kedhaftar lan kanggo ngganti isi kita kanggo wong-wong mau utawa isi beda miturut kapentingan kita kedhaftar.

K nggunakake pandhu arah nebus Awal / panjabutan – Sampeyan k & ouml; bisa panrimo saka newsletter kita ing sembarang wektu nggunakake pandhu arah k ndigen, d.h. idin revoked. Mangkono erl & ouml; aturan uga idin kanggo pangiriman dening panyedhiya layanan kapal lan analisis statistik. A panjabutan kapisah saka pangiriman dening panyedhiya layanan kapal utawa analisis statistik ora m & ouml; mirip. Link to K & uuml; nebus Awal newsletter bisa ditemokaké ing pungkasan saben newsletter.

11. Integrasi saka layanan lan isi saka pihak katelu

Iku bisa kelakon, sing ing nawarake isi utawa layanan pihak katelu online kita, dadi ne utawa fonts klebu saka situs liyane, kayata peta kutha & auml. Integrasi saka isi saka pihak katelu tansah presupposes, sing pihak katelu sok dong mirsani ing alamat IP saka pangguna, wiwit padha ora tanpa ngirim alamat IP saka isi menyang browser, pangguna k & ouml; Nnten. Alamat IP dadi f & uuml; r presentation saka isi sing perlu. Salajengipun, k & ouml; bisa panyedhiya isi saka pihak katelu nyetel cookie dhewe lan data saka pangguna f & uuml; proses r tujuane dhewe. bisa saka data diproses, profil panganggo saka panganggo digawé, njupuk k & OUML. We isi kuwi m & ouml; data glichst sacekapipun lan nggunakake datenvermeidend lan karo gati kanggo keamanan data & auml dipercaya; ssige pihak katelu w auml; milih.

Diskusi iki nyadiakaké a & Uuml; ringkesan pihak katelu lan isi, bebarengan karo pranala menyang Kebijakan Statement & auml; Serat, apa informasi luwih ing nggunakake data lan, z.T. wis kasebut kene, Widerspruchsm & ouml; kesempatan (dadi-disebut. Milih-Metu) ngemot:

– fonts njaba saka Google, Inc., https://www.google.com/fonts (“Google Fonts”). Integrasi saka fonts Google diwenehake dening nelpon server kanggo Google (biasane ing AS). Kebijakan Statement & auml; tion: https://www.google.com/policies/privacy/, Milih-Metu: https://www.google.com/settings/ads/.

– Maps of layanan “Google Maps” ing pihak katelu Google Inc., 1600 Persawahan Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, ing. Kebijakan Statement & auml; tion: https://www.google.com/policies/privacy/, Milih-Metu: https://www.google.com/settings/ads/.

– Videos of platform “Youtube” ing pihak katelu Google Inc., 1600 Persawahan Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Kebijakan Statement & auml; tion: https://www.google.com/policies/privacy/, Milih-Metu: https://www.google.com/settings/ads/.

12. Hak pangguna lan L & ouml; data panaliten

Pangguna duwe hak, ing request ing ora biaya kanggo pikantuk konfirmasi nggunakake pandhu arah bab data pribadi, ing & kita nggunakake pandhu arah liwat padha disimpen.
Zus & auml; dumadakan, kedhaftar duwe hak kanggo mbenerake data pas, Pembatalan saka Consent, Watesan lan L & ouml; riset data pribadi lan tengen, data kekuatan Processing complaint karo zust Bear; auml ing cilik saka ngadopsi & unrechtm; & szlig ndigen Aufsichtsbeh & OUML; RDE diajukake.

data sing disimpen ana gel & ouml; dibusak, yen padha f & uuml; r waé sing wis ora ana maneh sing lan L & ouml; riset minangka ora syarat penylametan legal.

13. modifikasi Bear saka Kebijakan Statement & auml; tion

We cadangan, panjelasan Bear Privacy tion metokake pangowahan, supaya auml ge & dipunéwahi kahanan legal, nyetel owahan saka layanan, lan Processing data; utawa & Auml. Nanging, iki mung dianggo ing syarat-syarat panjelasan & auml; implikasi Processing data. Kajaba consents pengguna sing dibutuhaké utawa konstituen saka pangayoman data panjelasan Bear peraturan tion saka Vertragsverh Bear ngemot ltnisses karo kedhaftar, njupuk Panggonan & Auml; owah-owahan mung kanthi idin saka kedhaftar.
Pangguna dijaluk ajeg & auml; kanggo ngandhani tion; & nggunakake pandhu arah ig szlig bab isi Kebijakan Statement & auml.

ngadeg: 24.05.2018 08:50